TÖRTÉNETÜNK

35 év szakmai tapasztalat és évi 1300 hajtómű sikeres javítása - 2 szám, ami már önmagában sejteti, hogy nem véletlen vagyunk az ország első számú független kamion hajtómű szervize!


Családi vállalkozásunk az elmúlt két évtizedben nőtte ki magát azzá az országos viszonylatban meghatározó szervizzé, ami a 7,5 tonna feletti tehergépjárművek hajtóműveinek szakszerű javításával foglalkozik. Szakmai történetünk azonban egészen az 1980-as évek elejére nyúlik vissza. Az évek haladtával nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy folyamatosan fejlődjünk szakmailag, valamint, hogy korszerű gépparkkal a lehető legmodernebb eszközökkel végezzük munkánkat! Gépparkunkat korszerű diagnosztikai eszközökkel, teljes értékű gyári gépekkel és szerszámokkal folyamatosan fejlesztjük! Magyarország egyetlen olyan márkafüggetlen szervize vagyunk, ahol lehetőség van a váltók járató padi vizsgálatára.

TRUCK TEAM - Tovább Hajtjuk!

CSAPATUNK


Csapatunkat fiatalos lendület és komoly szakmai tudás egyaránt jellemzi.

11 szakképzett, komoly tapasztalatú szerelőnk, 4 technikusunk és egy szakmérnök biztosítja azt, hogy az Ön kamionja a legjobb kezekben lesz a javítási munkálatok során.

Javítási munkáinkra 6 hónap garanciát vállalunk, beszerelt új fődarab esetén, a megtett kilométerektől függetlenül, 1 év garanciát vállalunk!